De meeste succesvolle bedrijven zijn snel gegroeid. In een mum van tijd van 0 naar 40, 50 of meer medewerkers. Waarschijnlijk merk je dat er meer sturing nodig is, meer processen en een concrete missie, visie, strategie en doelstellingen. Wij helpen je daarbij volgens de Rockafeller Habits methodiek.

DNA, Missie en Visie

Je DNA (kernwaarden), missie en visie vormen het fundament voor je business positionering. Als je als leider niet de stip op de horizon zet, zullen medewerkers ook niet voor je rennen. 

Waar sta je voor? Wat is je grote droom? Wat wil je bereiken en hoe ga je dat bereiken? Daar helpen wij je mee. Waarschijnlijk denk je: dat weet ik allang! Dan is de volgende vraag: hoe enthousiasmeer je dan je medewerkers? Verandert je werkcultuur hierdoor? Wat vereist dat voor een andere stijl van leiderschap?

Uiteindelijk helpt de business positionering je ook bij een sterk (werkgevers)merk.  

Optimaal resultaat

In een reeks van een aantal MT-sessies en strategieworkshops geven we antwoord op jouw vragen.

Waar stuur je je organisatie op? Welke groeimethode hanteer je? Hoe kun je kort-cyclisch acteren, meten en doorpakken? En hoe hou je energie in de organisatie? Welke kernwaarden horen daarbij? Hoe vertalen die zich in gedrag, cultuur en merkwaarden? We bespreken thema’s als leiderschap, communicatie & framing. Hoe je intern mensen beïnvloed en in beweging krijgt. Maar ook hoe je je klanten in beweging krijgt. 

Valent en Groei-IT

Deze reeks workshops en sessies organiseren wij samen met Mounia Houari van Groei-IT. 

Mounia Houari heeft een achtergrond in HR, Recruitment & Leiderschap. Marcia Moestoredjo in Branding & Marketing. Door die combinatie kunnen wij een sterk fundament bieden om je business te laten groeien en medewerkers & klanten aan je te binden.