Heb jij een groeiende organisatie met een aantal marketeers, waarbij de volwassenheid van de afdeling naar een volgend niveau getild moet worden? Of gaat er iemand op verlof? Wij lossen op interim-basis jouw marketing en branding uitdagingen op.

Specifieke wensen

Op interim basis gaan wij graag marketing- en branding uitdagingen aan. Met name op het gebied van:

– Merkstrategie

– MarCom strategie

– Thought leadership

Wij gaan graag het gesprek aan om jouw specifieke wensen te bespreken. 

 

Voortvarend zijn

Wij bieden een strategische insteek, maar gaan ook graag pragmatisch aan de slag. Daardoor kunnen we toch voortvarend zijn.

Door jarenlange ervaring in de sectoren Information & Technology, Travel en Consumer Goods kunnen wij ons goed inleven in opdrachtgevers. 

Wij snappen dat marketing waarde moet toevoegen. Wij staan voor no-nonsense marketing. Resultaat is leidend. 

"Marcia heeft ons geholpen bij onze merkpositionering. Zij hielp met het bouwen en vertellen van een onderscheidend verhaal. Met onze kernwaarden, visie, missie, een pay-off en de vertaalslag naar onze visuele identiteit. Daardoor hebben wij nu een sterk fundament om onze marketinguitingen op te baseren. Daarnaast heeft zij ook onze proposities aangescherpt en onze customer journey en buyer personas in kaart gebracht. Marcia denkt strategisch maar handelt pragmatisch, is recht door zee en heeft een no-nonsense mentaliteit. Je kunt echt stappen maken met haar!"
PatrickSerb
Patrick Scherbeijn
Co-Founder & Business Development Director