Heb jij je content op orde, de kanalen voldoende gevoed, maar je hebt nog geen 360 graden klantbeeld? Hoe krijg je de klant naar de volgende stap in de marketingfunnel? En belangrijker: hoe kun jij je leads beter ‘nurturen’? Of je klant overtuigen voor een herhalingsaankoop? Dan ben je toe aan marketing automation.

Omnichannel

Marketing automation creëert een 360 graden klantbeeld. Hierdoor kun je omnichannel marketing uitvoeren. Je kunt marketing campagnes tegelijkertijd aanzetten over verschillende kanalen heen. Daarbij kun je zien in welk stadium van de marketingfunnel jouw potentiele klant zich bevindt. En wat er nodig is om hem te overtuigen. Je hebt direct inzicht in de effectiviteit en het rendement. Je kunt klantinformatie veel beter organiseren. 

Relaties bouwen

De inzet van Marketing Automation vergt een gedegen aanpak. Het gaat hand in hand met inbound marketing tactieken om een relatie op te bouwen met je potentiele koper. 

Wij helpen je bij de keuze voor het marketing automation systeem, de buyer persona, customer journey, de inbound marketing aanpak, content pieces om leads/sales aan te jagen, content flows, campagnes inrichten en reporting & optimization.

Waarom Valent?

Wij kunnen snel inschatten welke content pieces en kanalen wel of niet werken.

Valent staat voor no-nonsense marketing. Resultaat is leidend. Wij werken samen in een netwerkorganisatie. Wij kennen o.a. de beste marketing automation specialisten en kunnen hun expertise inschakelen. Alleen als dat nodig is

Hoe raakt iemand verliefd op mijn product? Merkstrategie & Positionering.

Dit is helder. Ik wil meer weten over Digital Marketing Campagnes.

Hoe vind ik de juiste doelgroepen? Lees meer over Proposities