Wil je als organisatie groeien? Meer omzet, meer direct sales of leads? Proposities waarin jouw klanten zich herkennen vormen de basis. Hoe creëer je voorkeur bij de koper om jouw specifieke product of dienst te kiezen? Wij helpen je daarbij.

Relevantie

Het is belangrijk dat je relevant bent. Dat betekent ook keuzes maken. Wie is jouw ideale klant? Welke doelgroepen en personen spreek je aan? Focus dus. Hoe meer focus, hoe relevanter jouw boodschap. 

We zorgen voor realistische KPI en en concreet meetmodel om leads te genereren en continue te optimaliseren. 

Vraag jij je weleens af hoe en waarom je aan de voorkant investeert? En wat je er dan voor terugkrijgt? Tijdens deze sessies maken we dat helder: van marketing cost center naar profit center.

Onderscheiden

We zullen de buyer personas in kaart brengen. Jouw diensten en USP’s verwerken in de customer journey. Waar ligt jouw onderscheidend vermogen? Aan de hand hiervan bekijken wij op welke kanalen jouw klant actief is en met welke middelen in de marketingmix wij jouw doelgroep kunnen bereiken. 

Dit vormt de basis voor de marketing aanpak en inrichting.

Waarom Valent?

Valent kijk kritisch naar de werking van de nieuwe proposities op jouw sales- en marketingdoelstellingen.

Wij staan voor no-nonsense marketing. Resultaat is leidend. Wij gaan voortvarend en pragmatisch aan de slag.

Wij werken samen in een netwerkorganisatie. Wij kennen de beste merkstrategen en kunnen hun expertise inschakelen. Alleen als dat echt nodig is.

 

Hoe raakt iemand verliefd op mijn product? Merkstrategie & Positionering.

Dit is helder. Ik wil meer weten over Digital Marketing Campagnes.

Hoe krijg ik een 360 graden klantbeeld? Marketing Automation en de next steps.