Mis jij net één component in je marketingaanpak? Bijvoorbeeld een leadgeneratie programma of een marketingplan? Wij vullen dit graag voor je in.

Vaste opdrachten

Het kan zijn dat je alle content en marketingmiddelen op orde hebt, maar dat er nog een plan mist. Of andersom. In de vorm van een vaste opdracht lossen wij dit graag op. Ook kunnen wij een project van A tot Z opzetten, met marketing professionals uit onze netwerkorganisatie. 

Voortvarend zijn

Wij bieden een strategische insteek, maar gaan ook graag pragmatisch aan de slag. Daardoor kunnen we toch voortvarend zijn.

Door jarenlange ervaring in de sectoren Information & Technology, Travel en Consumer Goods kunnen wij ons goed inleven in opdrachtgevers. 

Onze aanpak is iteratief: stapsgewijs werken wij toe naar het optimale resultaat. Op deze manier boek je wel voortgang, maar neem je geen grote risico’s. Succes gegarandeerd!

"Marcia is een positief ingestelde, energieke professional die diverse marketing & sales projecten naar de beoogde doelstellingen heeft geleid. Ze heeft een zakelijke no-nonsense attitude en weet wat ze wil. Ze werkte zeer zelfstandig en naar volle tevredenheid aan de opzet, inrichting en uitvoering van de diverse projecten."
Ronald-Bottema-222x222
Ronald Bottema
CEO at Salesmarketeer

Hoe raakt iemand verliefd op mijn product? Merkstrategie & Positionering.

Hoe vind ik de juiste doelgroepen? Lees meer over Proposities

Dit is helder. Ik wil meer weten over Digital Marketing Campagnes.

Hoe krijg ik een 360 graden klantbeeld? Marketing Automation en de next steps.