Onze klanten zijn actief in de Travel, Retail en Information & Technology. Vaak zijn dit opdrachtgevers met een groeiambitie op nationaal of internationaal niveau. Daar waar marketing écht de drijvende kracht moet zijn voor groei.

iWRITER

iWRITER is een Indepedent Software Vendor en biedt ’s Nederlands meest populaire app voor brand identity & template management. iWRITER heeft een internationale groeiambitie. Ook heeft de organisatie haar merkpositionering gewijzigd. Valent Marketing Consultancy helpt bij de implementatie van de marketingprocessen, inrichting van het team, marketingcampagnes en -automation. 

Ask Roger!

Ask Roger! biedt Marketing- en KCC Managers de meest innovatieve communications & collaboration tools van Microsoft en Cisco. Ask Roger! heeft de ambitie om nog verder door te groeien. Inbound marketing en leadgeneration programs moeten daarvoor opgezet worden. Ook moet er een volledig nieuw marketingteam & bureaus komen. Valent Marketing Consultancy helpt daarbij. 

Valid

Valid is een onafhankelijke IT dienstverlener en helpt bedrijven met de digitale transformatie en transitie naar de cloud. Valid heeft de wens om de proposities, buyer personas, customer journey en content marketing plan nog verder aan te scherpen. Valid Marketing Consultancy helpt daarbij in de vorm van workshops. 

Hoe raakt iemand verliefd op mijn product? Merkstrategie & Positionering.

Hoe vind ik de juiste doelgroepen? Lees meer over Proposities

Dit is helder. Ik wil meer weten over Digital Marketing Campagnes.

Hoe krijg ik een 360 graden klantbeeld? Marketing Automation en de next steps.