Onze klanten zijn vooral actief in Tech: IT, SaaS en Digital agencies. Stuk voor stuk bedrijven die ambitie hebben. Daar waar het merk en marketing de drijvende kracht moet zijn voor groei.

Wat vindt
de
klant?

Wij werken voor klanten actief in Tech: 

IT development, SaaS, IT consultancy en Digital agencies. De sector is hard aan het groeien. Mede daardoor staat marketing & branding vaak nog in de kinderschoenen. 

Onze visie op marketing in deze wereld is dat de lat hoger moet liggen. De tijd dat tech-bedrijven alleen nog kunnen communiceren over product features, technische functionaliteiten of expertise is voorbij. 

Klanten als Templafy, Portiva, Axians, Ask Roger en Master IT gingen je al voor! 

Wanneer zet jij de volgende stap?

Jasper

Jasper Voorhoeve - CEO Templafy NL

"Marcia has taken our Marketing Department to a significant higher level by reorganizing every aspect arround strategy, people and execution. We grew from a 'saterday league' to 'champions league' in this area. I'm very impressed with her result driven approach, her work ethic and her professionality."

PatrickSerb

Patrick Scherbeijn - Owner Ask Roger!

"Marcia heeft ons geholpen bij onze merkpositionering. Zij hielp met het bouwen en vertellen van een onderscheidend verhaal. Met onze kernwaarden, visie, missie, een pay-off en de vertaalslag naar onze visuele identiteit. Daardoor hebben wij nu een sterk fundament om onze marketinguitingen op te baseren."

Stefan Collet2

Stefan Collet - Business Development Manager Axians

"Gedurende de ontwikkeling van de Axians GAIA campagne heb ik Marcia leren kennen als een doelgerichte go getter. Iemand die alles oppakt wat nodig is om het beoogde commerciële succes te behalen en daarbij oprecht advies durft te geven. Als je snel meters moet maken en tegelijkertijd op zoek bent naar iemand met lef, creativiteit en doelgerichtheid kan ik jou Marcia van harte aanbevelen."

Overige klanten: