Wat doen wij?

Valent helpt bedrijven succesvol te zijn door het merk de drijfveer te laten zijn voor groei. Bedrijven die lef tonen en ambitieus zijn. Herken jij dit?

 Dit doen wij door workshops, lezing en programma’s aan te bieden waarbij CEO’s, marketeers en MT-leden van B2B bedrijven een stap verder kunnen. 

We create valued brands for B2B companies.

 

Het ontstaan

Valent Marketing Consultancy is een initiatief van Marcia Moestoredjo. Marcia heeft 12+ jaren ervaring in de Information & Technology, Travel & Consumer Goods als marketeer en Manager Marketing. 

“Mijn slogan is: If you wanna make an omelet, you gotta break some eggs”. Doortastend, een no-nonsense attitude, getting-things-done. En een tikkeltje eigenwijs. Als je als ondernemer van een B2B bedrijf wilt groeien en ambities hebt, klop je aan bij Marcia Moestoredjo.

Visie

Valent streeft ernaar om B2B ondernemers in Nederland succesvoller te maken.  Resultaten en kwaliteit zijn daarbij leidend. Wij begrijpen dat marketing waarde moet toevoegen om financiële groei te realiseren.

Netwerk-
organisatie

Wij werken samen in een netwerkorganisatie. Wij kennen de beste merkstrategen, designers, UX designers, SEO/SEA specialisten en kunnen hun expertise inschakelen. Alleen als dat echt nodig is.