Wat doen wij?

Valent helpt bedrijven succesvol te zijn door marketing, communicatie & data de drijvende kracht te laten zijn voor groei. Zowel online als offline.

Het ontstaan

Valent Marketing Consultancy is een initiatief van Marcia Moestoredjo. Marcia heeft 10+ jaren ervaring in de Information & Technology, Travel & Consumer Goods als marketeer en Manager Marketing. 

“Mijn slogan is: If you wanna make an omelet, you gotta break some eggs”.  Ik ben een echte go-getter en ik denk dat alles mogelijk is. Ik krijg er energie van als ik ondernemers en commercieel directeuren van MKB bedrijven marketing-wise kan inspireren. Ik ben daadkrachtig, doelgericht en voortvarend.”

Visie

Valent streeft ernaar om ondernemers in Nederland succesvoller te maken. Zowel B2B als B2C. Resultaten en kwaliteit zijn daarbij leidend. Wij begrijpen dat marketing waarde moet toevoegen om financiële groei te realiseren.

Netwerk-
organisatie

Wij werken samen in een netwerkorganisatie. Wij kennen de beste merkstrategen, designers, UX designers, SEO/SEA specialisten en kunnen hun expertise inschakelen. Alleen als dat echt nodig is.